Ons bedrijf

Bij Garage De Geyndt in Ninove klopt het hart van Citroën volop.

De garage werd opgericht in 1945. Vandaag telt de garage meer dan 6000 m2 en verkoopt en herstelt Garage De Geyndt elk jaar honderden wagens. Voor u als klant is dat het beste bewijs van onze piekfijne service.

Service voorop

Garage De Geyndt maakt het u graag makkelijk. We verkopen zowel nieuwe als tweedehandswagens van Citroën en voeren onderhoud en (koetswerk)herstellingen uit. In elk van onze afdelingen staat klantenservice voorop.

Zo kennen onze verantwoordelijken verkoop alle modellen van Citroën en hun specificaties door en door. Ze vertalen uw wensen in een perfecte wagen en nodigen u graag uit om een testrit te maken. Want een wagen leert u natuurlijk het best kennen als u zelf even achter het stuur hebt plaatsgenomen.

U brengt uw wagen binnen voor een onderhoud of herstelling? Dan zorgen we ervoor dat u mobiel blijft. Mits een kleine vergoeding, staat een van onze vervangwagens voor u klaar.

Als u even moet wachten, bijvoorbeeld voor een korte check-up, dan bieden we u graag een koffie aan en geniet u gratis van ons WiFi-netwerk in onze wachtruimte met terras.

En zo zijn nog wel duizend-en-een zaken die onze service onderstrepen. Daarom kiest u voor Garage De Geyndt.

CONTACTEER ONS

Bekijk onze bedrijfsfilm