CITROËN C3 Elle

CITROËN C3 Elle

De Citroën C3 laat van zich horen! De bestseller van het merk Citroën trekt volop de kaart van de dames en lanceert een nieuwe speciale reeks, de ELLE.

Het is een elegante, trendy stadswagen, die zo uit het Elle-magazine lijkt te komen. De speciale reeks Citroën C3 ELLE, die werd ontwikkeld als een echte leefruimte, beantwoordt aan de wensen van de moderne, actieve vrouw dankzij een tastbaar gevoel van comfort en een waaier aan technologieën die dag na dag hun nut bewijzen.

Design

Fris en optimistisch

De Citroën C3 ELLE is geïnspireerd op de levensstijl van moderne, actieve vrouwen en zit met zijn frisse uiterlijk boordevol energie en kleur. De Citroën C3 ELLE is een polyvalente stadswagen met een uniek karakter en laat zich opmerken door zijn unieke vorm en zijn gedurfde stijl. Het Merk verstevigt hiermee de verleidingskracht van de Citroën C3, die vooral bevestigd wordt door de keuzemogelijkheden inzake personalisering en technologie. De Citroën C3 ELLE behoudt zijn mooie rondingen en zijn grafische signatuur, die zorgen voor een trendy model met een unieke persoonlijkheid. Die wordt nog versterkt door de ruime mogelijkheden tot personalisering door het Color Pack “ELLE”.


Partnerschap met Elle

Deze speciale reeks is het resultaat van de ontmoeting tussen twee werelden van Franse merken, begeleid door vrouwelijke elegantie en de wens om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. De CITROËN C3 ELLE valt ook op door de badge van zijn partner: op elke voordeur verwijst een aluminium plaatje met de vier letters ELLE naar het beroemde damesblad.

Vrouwelijke elegantie

Een specifieke daksticker breidt de mogelijkheden tot personalisering uit

Aan de buitenkant valt de Citroën C3 ELLE op dankzij zijn tweekleurige koetswerk in Zandkleur, die exclusief te verkrijgen is op deze speciale reeks. Er zijn verschillende koetswerkkleuren beschikbaar: Banquise Wit, Zwart Perla Nera en Platinum Grijs.

Ook de omlijstingen van de antimistlampen en de Airbump® hebben kleuraccenten in geanodiseerd "Cherry Pink”.

Op de achterste zijruiten staat een sticker met de kleuren van de partner, die wordt aangepast aan het design van de specifieke daksticker.

Welzijn

Stap in de CITROËN C3 ELLE en proef van een onnavolgbare sfeer die de samenhang van de Kleuren en Materialen van de binnen- en buitenzijde nog versterkt. Het interieur is gebaseerd op de wereld van wonen en reizen, en is verzorgd en kwaliteitsvol: de stoelen zijn bekleed in het grijs en afgewerkt met sierstiksels “Cherry Pink”. Het grijze dashboardpaneel is volledig horizontaal en helemaal omrand met geanodiseerd “Cherry Pink” om het comfortgevoel en de ruimte aan boord nog te vergroten. De voetmatten zijn omrand met “Cherry Pink” en hebben een “ELLE” label dat verwijst naar het partnerschap. Elegantie tot in het kleinste detail!Technologische intelligentie

De Citroën C3 ELLE heeft een “Feel” uitvoering en biedt een waaier aan nuttige uitrustingen en technologieën om het de chauffeur zo gemakkelijk en de baan zo veilig mogelijk te maken. Een echt bewijs van dagelijks comfort. De Citroën C3 ELLE beschikt standaard over een aanraaktablet met mp3 audiosysteem met 6 luidsprekers, handenvrije Bluetooth®-kit en Mirror Screen - Apple CarPlay™, Android Auto & Mirror Link®. Bovendien is hij standaard uitgerust met een parkeerhulpsysteem achteraan, automatische ruitenwissers vooraan, automatische ontsteking van de koplampen en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Ook qua veiligheid mag u op twee oren slapen, met standaard een hulpsysteem voor het vertrekken op hellingen, een snelheidsbegrenzer, een actieve waarschuwing bij het onvrijwillig overschrijden van een wegmarkering en verkeersbordherkenning voor snelheidslimieten en andere borden.